Hovedløpet på Konnerud i gang i dag med sprint

Lørdag var det klart for årets Hovedløp i regi av Konnerud IL. Heldigvis at vi slapp å arrangere dette i år også! Men en av klubbens medlemmer har faktisk en viktig rolle i årets arrangement også. Det er Arne Dirdal som er innleid som tidtaker.

Larvik OK har i år 4 deltakere på Hovedløpet og O-landsleiren. Best av våre løpere på sprinten ble Andrine Fremstad med 18.plass (D16). Hun var 2.18 bak Hedda Bjørlo (Halden). Selv var Andrine fornøyd med løpet, men fikk et lite tidstap på den lille sløyfen rundt skolen mot slutten av løypen. Elisabeth Hesselberg ble nr. 43 i samme klasse som Andrine.Elisabeth

Andrine på passeringspost

Videre løp Ida Sofie Hjortland (D14) inn til en flott 22. plass i sitt første Hovedløp. Ida var 4.29 bak vinneren av klassen, som var Oda Scheele (Nydalen).

Ida Sofie spurter i målIver Ringheim

Iver Ringheim (H14), var eneste gutt fra klubben vår. Han fikk et par bommer i starten på 2. og 4. post, men løp nesten jevnt med teten derfra og inn. Iver løp inn til 47. plass og var med dette 6.12 bak vinneren Kornelius Kriszat-Løvfald (Nydalen).

Resultater!

Her kan du lese mer om Hovedløpet på Konnerud

Søndag fortsetter det med langdistansen i det samme terrenget som NM-stafetten gikk i 2005. Dette ligger noen kilometer vestover mot Mjøndalen. Vi håper våre løpere er godt forberedt både fysisk, o-teknisk og taktisk.